title
کد خبر: 229865
00
جان باختن 3 بیمار کرونایی در شبانه روز گذشته/94 شهر در وضعیت زرد و نارنجی کرونایی

بنابر اعلام وزارت بهداشت، از دیروز تا امروز ۲۷ آذر ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۵۵ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۲۶ نفر از آنها بستری شدند.

به گزارش بهداشت نیوز، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۶۰ هزار و ۴۴۴ نفر رسید.
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۳ نفر از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۶۶۴ نفر رسید.
خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون ۳۳۵ هزار و ۷۱۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
۷۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۵۴ میلیون و ۶۸۱ هزار و ۴۵۰ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
در حال حاضر ۰ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۹۳ شهرستان در وضعیت زرد و ۳۵۴ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.»


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.